Vaivattomampia asiakaskohtaamisia

EverBetter. Vaivattomia arjen asiakaskohtaamisia sinun ja asiakkaasi tärkeimmissä kohtaamispisteissä.

Videopalaverit mm. etävastaanottoon, asiakirjat helposti jakoon ja esitettäväksi, palautteet ja aineistojen välitys ilman sähköpostia. Turvallisesti, tarkasti ja yhteistä keskustelua ja sen lopputulosta parantaen.

Digitaalinen palvelualusta, joka vapauttaa rutiineista ja antaa enemmän aikaa asiakaskeskusteluun.

Rekisteröidy 14 päivän koekäyttöön joko yksityishenkilönä tai yrityskäyttäjänä!

Pidä asiakkuus näpeissä niin että olet koko ajan tilanteen tasalla. 

Luo asiakkaasi ja sinun välille dialogi. Hyvän asiakasdialogin keskeiset periaatteet ovat johdonmukaisuus, osallistaminen, tilannetietoisuus ja välitön palaute.

Miksi tulet rakastamaan EverBetter-palvelua?

Voit käyttää mahdollisimman vähän aikaa rutiinityöhön ja enemmän aikaa todelliseen lisäarvoon - onnistuneisiin ostopäätöksiin ja parempaan asiakastyytyväisyyteen.

Pyydä esittelyä jo tänään.

Kuten urheilussa sanotaan: "pienet marginaalit ratkaisevat". Aikaa ei voi useinkaan säästää jostakin paljon vaan pienistä yksityiskohdista vähän jokaisesta oikein automatisoimalla. Olemme toteuttaneet EverBetter-palvelun kuuntelemalla tarkasti myyjien ja asiakasvastaavien arjen tekemisen haasteita ja helpottaneet prosessien rutiinitehtäviä.

Haluamme tarjota sinulle markkinoiden parhaan ratkaisun, joka säästää aikaasi ja tehostaa työskentelyäsi. EverBetter-palvelun avulla voit saavuttaa uskomattomia tuloksia:

1. Säästä aikaa ja lisää tehokkuutta: Tilastojemme mukaan voit säästää jopa 20% työajastasi, mikä tarkoittaa yhtä ylimääräistä työpäivää viikossa varsinaiseen asiakastyöhön! Voit hoitaa useampia asiakkuuksia ja projekteja samanaikaisesti ilman stressiä.

2. Nopeuta prosesseja ja lisää joustavuutta: Luo tarvittavat asiakirjat valmiista pohjista, hyödynnä tekoälyä tukenasi ja julkaise ne heti napin painalluksella. Lisää asiakkaalle vaivaton allekirjoitusmahdollisuus, mikä nopeuttaa sopimusten solmimista ja clousausta.

3. Helppo ja automaattinen dokumentointi: Liitä sopimukseen tarvittava suoritetieto automaattisesti ja luo tarvittavat asiakirjat, kuten projektisuunnitelmat ja pöytäkirjat, valmiista pohjista. Julkaise asiakirjat heti napin painalluksella ja säästä aikaa manuaaliselta työltä.

4. Paranna asiakaskokemusta: Kysy jatkuvaa palautetta helposti ja liitä tulosseuranta automaattisesti asiakirjoihin, kuten pöytäkirjoihin. Seuraa automaattisesti asiakkaan jatkuvaa NPS-arviota ilman manuaalisia toimenpiteitä.

5. Luota luotettavaan ja helppokäyttöiseen palveluun: EverBetter-palvelu on suunniteltu juuri sinun tarpeisiisi. Voit luottaa siihen, että palvelumme on aina käytettävissäsi ja tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.