Ketterää asiakirjojen hallintaa

Luo ja muokkaa monipuolisesti erilaisia asiakirjoja. Julkaise, seuraa, luo kommentoimahdollisuus tai allekirjoitus. Kaikki helposti drag-n-drop!

  • Luo asiakirjat suoraan selaimessa kätevän editorin avulla
  • Muokkaa, julkaise ja allekirjoita. Nopeaa!
  • Hyödynnä valmiita kappaleita ja lomakemalleja.

Käytä lomakepohjia ja -malleja

Luo valmiita lomakepohjia tai kappalemalleja, jolloin varsinaisen asiakirjan viimeistely on nopeaa. Luo pohja myös olemassa olevasta MS Word-dokumentista.

Julkaise ja jakele

Julkaise asiakirja verkkoon. Helppo jakaa kohderyhmälle yksilöllisen osoitteen avulla vaikka sähköpostin välityksellä.

Suojaa ja allekirjoita

Piilota asiakirjan osia julkisesta versiosta. Suojaa asiakirjat mm. salasanalla. Luo digitaalinen allekirjoitus vaivattomasti. Allekirjoittajalle vaivatonta, vain sähköposti riittää.

Kommentoi ja seuraa

Kommentoi suoraan asiakirjaan. Aktivoi asiakirjan käsittelyn seuranta: koska avattu, kommentoitu tai allekirjoitettu. Saat viestin sähköpostiin.

Rikasta lisätiedoilla

Rikasta asiakirja lisätiedoilla joko palvelusta (mm. riskit) tai ulkopuolisesta järjestelmästä kuten Trello, Word, Excel, HubSpot,..

Luo hinnastoja sekä tehtävälistoja

Käytä hinnastopohjia ja luo dynaamiset hinnastolaskelmat suoraan asiakirjaan. Luo tehtävälistoja asiakirjoihin ja lukitse listat allekirjoituksella.

Määritä riskejä

Voit kirjata riskin mihin tahansa asiakirjan kappaleeseen tai saadun palautteen vastaukseen. Riskin jäljitettävyys säilyy ja seuranta on helppoa vaikkapa projektisuunnitelmassa.

Havainnollista kuvilla ja videoilla

Lisää kuvia ja videoita suoraan verkosta ja arkistosta.

Vapauta aikasi asiakkaan käyttöön!